Še mislimo si ne, koliko stvari lahko izvemo prav preko obrvi. Kako pomembne so, da ugotovimo kakšne volje smo, kakšna oseba smo, koliko damo na make up, na naše zdravje in tako dalje.

Pa tako neopazne so te naše obrvi drugače, a toliko izdajo o nas. Človek skoraj ne more verjeti, kakšen del telesa imamo na sebi, na katerega čisto pozabimo o nas pa pove marsikaj. Ko takole študiram, se prav nasmejim, ko se ozrem v moje obrvi, da bi preko njih ugotovila kdo jaz sem. 

In ne boste verjeli, ko sem opisala moje obrvi, sem zadela prav sebe:

  • Nežna
  • Natančna
  • Umirjena
  • Neopazna

Kako zanimivo. No določene oblike obrvi, pa baje povedo o človeku še več. Pa si poglejmo par trditev najbolj pogostih oblik obrvi:

Če imate čisto povprečne obrvi, ki so malo v loku to pove, da ste tradicionalna oseba, ste bolj neopazni in vsekakor niste za drame.

Če vaš obraz krasijo zelo dolge obrvi, ste družabni človek in nič vas ne spravi v stres, če pa že nastane stresna situacija se še kako znate izvleči iz nje.

Tisti z kratkimi obrvi pa ste oseba, ki gre proti svojemu cilju in bo svoje cilje tudi uresničila. V bližini pa ne prenesete ljudi, ki jamrajo.

Ja, prelepe goste obrvi pa so prav zato pri vas, ker ste samozavestni in vas čisto nič ne zmoti drugo mnenje, živite za svoj jaz in to je to, samozavest na višku.

Vaše tanke obrvi pa so tiste, ki vas označujejo za nežno osebo, polno čustev in vedno boste pripravljeni pomagati.

So pa še tiste tanke svetle obrvi, ki so komaj opazne, ti ljudje so nežni, včasih se podcenjujejo in dostikrat ne verjamejo vase.

Ja, ste videli kako pomembne so obrvi, le poglejte si svoje in videli boste, kaj vam sporočajo in govorijo o vas.